Perhonen

Runoilija Meriaurinko

Mökin seinällä

Kaunis perhonen

Sinäkö se olet?

Pysy vielä hetki siinä

Että saan katsella sinua

Enempää sinusta
en tule koskaan täällä saamaan

Ennenkuin siirryn joskus itsekin
ajasta ikuisuuteen

Pysy vielä hetki siinä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullista kerrontaa, ehkä vielä joskus kohtaatte.
Niin haluan uskoa❤️
 

Käyttäjän kaikki runot