Surutyö

Runoilija Meriaurinko

Tyhjän kotisi seinät
puhuvat sata tarinaa

Ja minä putoan taas pimeyteen

Aloitan kaiken alusta

Juuri kun olin pääsemässä eteenpäin 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surutyölle kannattaa todellakin antaa aikaa.
Niinpä😥❤️
 

Käyttäjän kaikki runot