Pullopostia

Runoilija Meriaurinko

Satamassa
seison hiljaa

heitän pullon veteen
viesteineen

-Har ni sett mitt hjärta därborta?
luotan aaltoihin

ne kantaa pullopostin
yli veen

 Kotiin

jään odottamaan
 

Josko
    joku

       kuivaisi
         
meren?




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, kyllä se merikin vielä kuivaa, ajan myötä <3
 

Käyttäjän kaikki runot