Miksi

Runoilija Meriaurinko

Miksi kukaan ei kertonut 

Että aikaa on niin vähän jäljellä 

Että tämä on se viimenen kerta kun nähdään 

Että tämä on se viimenen puhelu

Olisin rutistanut sinua lujemmin 

Olisin sanonut paljon enemmän 

Olisin kuunnellut sinua hartaammin

Niin äkisti sinä lähdit
ilman hyvästejä

Miksi kukaan ei kertonut 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävää, otan syvästi osaa suureen suruusi.
Kiitos❤️
 

Käyttäjän kaikki runot