Nuorallatanssija

Runoilija Meriaurinko

-Hullu se on
    niin ne sanoo

Tuo tyttö joka nuoralla tanssii

Vaaraa rakastaa
askeltensa epävarmuutta

Ei ne sitä voi ymmärtää
nuo vakaan tien kulkijat

-Haluaako se päästä hengestään?

-Ei vaan haluan elää!

Askel lipsahtaa
verkko ottaa vastaan

Ylös se kiipeää uudestaan 

Tuo outo hohde kasvoillaan
Tuo outo keveys askeleissaan
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, varsinainen elämäkin voi olla kuin tasapainottelua <3 
Turvaverkon kun pitää alla.. ei mikään estä tekemästä asioita uudestaan..
 

Käyttäjän kaikki runot