>.

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

väsynyt
rikki
hajalla

niin sekaisin kaikki
minkä piti olla selvää

tulevaisuus
niin pitkälle suunniteltu
hajoaakin sirpaleiksi
silmieni edessä

kuka kertoisi mitä tehdä?

Selite: 
se, mitä tunnen juuri nyt.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulevaisuus on pelottavaa.. Mutta pakko jatkaa eteenpäin ja luottaa kohtaloon! Voimia

 

Käyttäjän kaikki runot