Nimetön

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

äänesi vain
Kaukainen kaiku
maailmojen takaa
silti selvästi kuuluu

kun sinä naurat
voin nähdä hymysi
sieluni silmin

kunpa olisit täällä

voisin puhaltaa haavoihisi
koskettaa kättäsi
hyöhenenkevyesti

kävellä kanssasi
läpi kesäisen kaupungin
kun muut nukkuvat

vain unelmaa moinen
narrin haaveita

voin vain toivoa
että tulet joskus
hakemaan kahvisi

ja viet samalla sydämeni mukanasi

Selite: 
kaipausta jotain sellaista kohtaan, jota ei ehkä edes ole.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis haikea ja täynnä kaipuuta. pidin tästä todella paljon. nättiä kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot