liikaa rakkautta

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

kerroit
minua jo liikaa
rakastavasi

katsoin
hymyillen silmiisi

et voi minua
liikaa rakastaa

et ainakaan enempää
kuin minä sinua

joskus tuntuu
kuin eläisin rakkaudestasi

kosketuksesi saa
aistini hereille

hymysi
minutkin hymyilemään

joten rakasta vain
niin paljon kuin voit

liikaa se ei ole koskaan

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava ja täynnä suurta ihanna tunnetta ja rakkautta,--hyvä runosi ;))

 

Käyttäjän kaikki runot