yöllä

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

vieraita miehiä
ja rakkaita kasvoja
ympärilläni

kuitenkin sinä
paha poikani
nukut viattoman unta
kaukana minusta

olen täällä
omasta tahdostani
mutta kuitenkin
vastahakoisesti

hetkikin erossa
on tuskaa
joka kuitenkin kasvattaa

niin ainakin sanotaan

Selite: 
valvoin kavereiden kanssa...:)
Kategoria: 
 

Kommentit

niimpä. olen törmännyt moniin kohtaloihin. joten runosi kosketti. hyvä se on

 

Käyttäjän kaikki runot