Nimetön

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

rakastin sinua
niin kauan
niin kipeästi

olin valmis
kärsimään vuoksesi

en välittänyt
vaikka minua satutit
kunhan sain olla kanssasi
tuntea läheisyytesi

tuotit minulle
paljon tuskaa
arpeutunut sydämeni
vuodatti katkeraa verta

olit minulle kuin huume

vasta nyt ymmärrän
että olin sinulle vain
merkityksetöntä viihdettä

sytytit minut liekkeihin
ja lopulta poltit tuhkaksi

mutta minä selvisin

nousen häväistyn ruumiini raunioista
kuin tarujen kultainen lintu
vahvempana kuin koskaan

en enää tarvitse sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitat tästä aiheesta.

"arpeutunut sydämeni
vuodatti katkeraa verta

olit minulle kuin huume"

Toi kohta ja loppu teki suurimman vaikutuksen.

(suosikkeihin)

 

Käyttäjän kaikki runot