tunteiden roskakori

Runoilija Miriel

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Amor vincit omnia*
 

miksei tunteita voisi vain poistaa?
shift+delete
paipai.
ei omantunnontuskia.

Luoda uusia tilalle.
kokeilla ja etsiä.
kunnes löytää
sen oikean.

Selite: 
Poistelin vanhoja tiedostoja koneelta ja aloin miettiä omaa elämääni samalla...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot