Odottaen

Runoilija Neilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vapisten hän istuu puiston keinussa.
Hiljaisuus laskeutuu kellon lyödessä kaksitoista.
Pimeys ympärilleen kietoutunut.
Yksin hän katsoo pajun lehvuksia.
Katsoo, kuinka ne kisailevat tuulen kanssa.
Kylmyys hiipii taakseen odottamatta.
Hän nostaa takkinsa kauluksen, suojaksi kasvojen.
Kietoo kätensä ympärilleen.
Kuvitellen sinut siihen.

Kuuluu takaansa askeleet. Niin hiljaiset ja kovin tutut. Päätään ei käännä, jännityksellä odottaa. Askelten kaiku hiljeni takanaan. Vaistoaa hän hymysi, keinusta säteillen nousee.
On kätesi hänen turvanaan, ei kuvitella enää tohdi. Täyttyi toive ikuinen, käsi kädessä puistosta lähti.
Rakkaus silmistään hohtaa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

romanttisenkaunis<3
pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot