Jälleen yksin

Runoilija Neilikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joskus mietin, oliko syy minun.
Joskus ajattelen, miksi tässä kävi näin.
Itseäni syytän, olin liian etäinen.

Kyynel poskellani, muistelen sinua. Sinua, jota en takaisin saa.
Riidan aina itse aloitin, asioita kadun, joilla sinua loukkasin.
Kaipaan aikaa kanssasi. Aikaa, jolloin seisoit vierelläni.
Kuuntelit surujani, myötäilit murheitani. Sinulle kerroin kaiken. Tiesit salaisuuteni, tiesit pelkoni.
Nyt tiedän, miltä tuntuu rakastaa. Sydämeni sinulle annoin, sitä et voi takaisin antaa.
Se kuuluu sinulle, kauneimmissa muistoissani.
Hiljaa peittooni kietoudun, ajatukseni yhteisissä hetkissämme.
Viimeisen kerran huokaan, silmäni suljen, ja nukahdan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

_Todella_ kaunis!! Tosi hyvin oot osannu tästä aiheesta kirjottaa. Menee kyllä suosikkeihini :)
Voimia sulle <3
*synttärihali*

 

Käyttäjän kaikki runot