Turhamaisuus

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

hän soitti pianoa
valehtelematta paremmin kuin minä
halusin aina että minunkin sormeni olisivat kulkeneet niin nopeasti
nopeasti ja vailla päämäärää

ota hänen aseensa
ja palaa kotiin lapsiesi luo
miehet takan luona sanoivat
ja sillä aikaa kun he tuijottivat tuleen
me teimme sen mikä oli tehtävä
paljain käsin

hetkessä ne saapuivat
valoisat päivät
ja valoisat yöt
eikä meistä ollut niitä kukaan näkemässä

turhamaisuus ei kuole kuristamallakaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kosketti, hieno runo. runoilet todella hyvin! :)

no johan oli.. hyvää...

 

Käyttäjän kaikki runot