Ellis road

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

Kuinka sinä onnistuit kirjoittamaan kuoleman väärin
kun ammatiksesi lasket ruumiita hautoihinsa?

Se on omituista kuinka runneltuja toiset heistä ovat
vaikka sisaresi tekee heistä ulkoisesti nukkeja
veljesi puhdistaa heidän sielunsa
sinä vain lasket heidät hautoihinsa
yhtä runneltuina kuin eläessäänkin

”you remind me of my friend
who believes that when she is hugging a person
their bodies get in the way of their souls
get in the way of their souls interacting”

Minä tiesin että kirjoitat kirjaa
kirjoitat kirjaa juuri sille Kuolemalle
joka vei vanhempanne ja sukulaisenne
ja kun katselit minua kohti lasittuneilla silmilläsi
tiesin etten voisi lähteä kunnes olisin lukenut sanasi
tiesin etten voisi palata kun olisin lukenut sanasi

she reminds me of my ex-lover
who is dead now (with angels on her gravestone)
we were introduced by friend of a friend
we lived just one house from each other
those houses down the Ellis road

Rakastaisin sinua vieläkin
jos et olisi tehnyt niin montaa virhettä minun kohdallani
jos et olisi lainannut elämääni väärässä kohdassa
jos et olisi maininnut niitä sanoja

we lived just one house from each other
those houses down the Ellis road

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Lainannut elämääni väärässä kohdassa" -hieno. Mulla uupuu näkemystä tästä hommasta koska en tiedä mikä toi Ellis road on tai siis mihin se viittaa.
Kotimaisista osuuksista vois kai tiivistää muutamia minä/sinä-juttuja pois. Tiedän että monet ajattelevat että runoon kuuluu ne, että se eroaa jotenkin enemmän puhekielestä mutta..en tiedä; tuleeko niistä jotenkin ylimielinen vaikutelma ajoittain...noh..makuasioita

 

Käyttäjän kaikki runot