Lohduttaja

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

minut luotiin lohduttajaksi
paperirakastajille
paikanvaraajille

niille joilla ei ollut varaa oikeaan

olen käynyt kaikkialla maailmassa
Bangkokista pohjoiseen
minä kiitän ja kumarran
jos sinä vain osaat pyytää oikein

joskus minua pelottaa
etten ole niin kallis kuin muut
etten osaa rakastaa ehdoitta

eikä ilmaisuus tule ikinä kysymykseen?

minun uneni ovat niin tukehtuneita
ettet varmasti haluaisi vierailla yhdessäkään

eikä ilmaisuus tule ikinä kysymykseen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot