Kriisipuhelin

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

niinä aikoina kun Eva-Lyn
oli vielä yksi parhaista ystävistäni
osasin soittaa bassoa ja tupeerata hiukseni

nykyään vastaan vain puhelimeen ja leikin tuntevaa
jaan neuvoja koska tiedän ettei yksikään oikeasti halua kuolla

”seiso autosi katolla ja huuda
HELVETTI!
kun ei kukaan kuitenkaan rakasta sinua

blablablablablablatyhjäätuhkaatyhjää

ja hei,
ne ovet jotka aukeavat vain yhteen suuntaan

mikä niitäkin vaivaa?”

minä halusin soittaa sinulle Eva-Lyn
kertoa etten kanna kaunaa
kaikki on hyvin enkä kanna kaunaa

sillä puhelimet toimivat yhä kumpaankin suuntaan

Selite: 
mistä tietää että on?
Kategoria: 
 

Kommentit

my eyes are glued to this one line, "nykyään vastaan vain puhelimeen ja leikin tuntevaa" kuin omista ajatuksista konsanaan. upeaa lyriikkaa sulla.

 

Käyttäjän kaikki runot