Valo on kuin vesikin

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

minä luin monia kirjoja silloin
kuuluessani älykkäisiin ja juokseviin
opin että vesi taittaa valoa
ja että valo on kuin vesikin

entä jos kaadun siihen valoon
pinnan alle
koska veden paine ei vain ole tarpeeksi
tukehduttava

vettä voi sentään hengittää
viimeisen kerran ja kuolla
valoon voi vain hukkua
sillä valo on kuin vesikin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen
fysiikasta ja tunteista ammentava runo
Hienon kliinisesti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot