Jerusalem

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

Kuolettavan hiljaista
Oli niinä iltoina Jerusalemissa
Kun pikkusiskosi saa lapsen ennen sinua
Ja avomiehesi ei osaa rakastaa
Kuin huoria Camaron takapenkillä

Nuku
Lapseni
Nuku

Kehdoilla on siivet niissä saduissa
Joita luit meille lapsuudessa

Enkä voi lopettaa järkeni menettämi
stä

Toivot ettei se olisi edes hänen lapsensa
Että se auto olisi löydetty verisenä metsästä
Eikä kodissasi olisi niin kuolettavan hiljaista
Kun enkelit vievät pois sädekehiään
Kierrätettäväksi Jerusalemissa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot