Tahtoisin

Runoilija teeskentelemätön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos katsoo aurinkoa paljain silmin, tulee sokeaksi. Jos katsoo kuuta paljain silmin, tulee runoilijaksi."
 

:
liimata sormet yhteen
kuumaliimalla tai kynsilakalla
kumpi tuntuu parhaalta
juuri sinä keskiviikkona

kuunnella indiepoppia
syntikoita ja helppoa rakastumista
mikä kuulostaa parhaalta
juuri sinä torstaina

hioa lasinsiruja hiekkapaperilla
verettä
se näyttää parhaalta
juuri sinä perjantaina

juoda pään täyteen
viskiä viskiä viskiä
se maistuu parhaalta
juuri sinä lauantaina

kulkea bussilla kotiin
junalla tai metrolla
mikään ei tunnu parhaalta
juuri sinä sunnuntaina

valehdella täyspäiväisesti
vanhalle ystävälle
hän vaikuttaa parhaalta
juuri sinä maanantaina

oksentaa mahdollisimman hiljaa
naapureiden kuulematta
se tuntuu parhaalta
juuri sinä tiistaina

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot