Mitä meistä tulee??

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Yhtenä aamuna mennesäni työharjoitteluun istuin bussissa, ja bussiin nousi muuan äiti noin 13- 15 vuotiaan tyttärensä kanssa. Tullessaan bussiin tytär vahingossa maksoi matkansa uudelleen, vaikka hänen äitinsä oli juuri muistuttanut ettei tarvitse ja saa. Vain kortin näyttäminen olisi riittänyt.
Tästä tytön äiti vasta pillastuikin ja istumaan mennessään ja päästessään hän suoraan sanottuna haukkui pienen hetken ajan tyttärensä aivan maan rakoon. Hän haukku tytärtään tyhmäksi ja paskaksi. Jos muistan viel oikein niin aika tarkalleen se meni näin: " mä sanoin sulle ettet paina sitä uudelleen, siis oot sä todella noin tyhmä. Tiedätsä et sä oot ihan paska." jne. Meni pieni hetki ja kaikki heidän välillä oli taas ihan ok, tai ainakin näytti olevan. Tiedän että tyttöön sattui varmasti aivan älyttömästi ja ties mitä ajatuksia tämän päässä liikkui, mutta sitä tilannetta ei ainaskaan ulkopuolisten ollu kiva seurta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot