Sinä

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Mä olisin luovuttanu,
heittänu pyyhkeen kehää..

Ellet sä olis tullu mun elämää,
nyt kuin tulit, en halua päästää irti.

Silti joskus mietin,
mitä sä näit mussa??

Vaikka mä olin ihan hukassa,
ihan pulassa, mutta en enää.

Koska sä oot mulle syy jatkaa huomiseen,
ja auttaa mua luomiseen etkä kuolemiseen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huomaa kyllä, että tarkotit joka sanaa, mikä kosketti mua...

 

Käyttäjän kaikki runot