Kiusaus

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Valehtelisin jos sanoisin,että tämä on onnelisinta aikaani

Valehetelisin jos sanoisin,ettei kosketuksesi saisi minua hymyilemään

Valehetelisin jos kertoisin sinulle,etten välitä sinusta.

Valehetelisitko sinä minulle jos sanoisit,että välität minusta

sen tahdon tietää sinusta.

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä kysymys..

 

Käyttäjän kaikki runot