Nimetön

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Mä yritin tosissani olla sulle se tärkein,
mutta veit vain järkein

Oltiin silloin kuin päättymäton tarina,
mutta nyt sitten kirjoitit sille lopun ja se loppu oli,
täynnä kyyneleitä ja turhia sanoja,
mutta ne eivät ollut
ilon kyyneliä eikä helliä sanoja,
vaan kostonhimoisia suolaisia kyyneleitä,
ja katkeria täynnä vihaa olevia sanoja,
jotka tulivat suoraan sydämestä.

Selite: 
hmmmm..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on tosi hyvä! tästä jotenkin paistaa katkeruus läpi, onkohan katkeruudella kirjotettu?

 

Käyttäjän kaikki runot