Nukkumatti

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

On nukkumatti jälleen yössä,
kauneimmat laulut meille laulaa,
unihiekkaa silmiin heittää,
untenmaille tuudittaa.

Selite: 
No tollanen minkä keksin serkulleni Marissalle joka on 5.v...
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis. <3
Laitan, suosikkeihin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot