Nimetön

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Kato mua,kuuntele mua,
Mä oikeesti rakastan sua,

Ole kiltti ja välitä asioista jotka on mulle tärkeit,
Miks haluut mua vaan särkee,

Tule mun lähelle,
ja omista pieni hetki edes mulle,
lupaan annan kaikkeni sulle,

Ota lähellesi ja omista edes pieni hetki minulle,
purista mua kädest,
ja pidä mua vaan sun lähel

Selite: 
Aika sekanen mut nii on mun ajatuksetki
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot