Ilkeä(kö)

Runoilija Guardianangell

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hölmöhkö blondi.. joka uskoo aina hyvää muista..
 

Yöllä kuin soitit,valehetelin,
valehetelin että olisin ystävälläni,
kun en kyennyt sanomaan totuutta.

minua ei edes kaduttanut tai pelottanut,
sut olen jo unohtanut.

Mietin vain toisen huulia huulillani,
jotka tunisin,jotka olivat pehemeimmät ja hellimmät.

Aamulla kuin heräsin,mietin oliko se vain unta?
Katsoin ulos ja siellä satoi lunta.

Valkoista ja puhdasta,
semmoista mitä minä en ole.

Selite: 
Tottahan se oli..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaanis ^^ hyviä synttäreitä... ♥♥

 

Käyttäjän kaikki runot