Kuuntele kunnolla

Runoilija Paniikkivarpunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.9.2019 13:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katkaisin lyijykynäni tarpeesta sanoihin sinusta,

poden tätä onnellisuuttani
kuin kroonista tautia
 

Kuinka heräsin
vuosia myöhemmin huomaamaan
sinä veit minulta paljon


    puolet huonekaluista
    itsetunnon
    onnellisen äitiyden
    ja vihonviimeiseksi


kaikki sanani.

Olen istunut mykkänä
selvinnyt päivästä toiseen
purrut huulta, hammasta ja kieltä
etten vain
  puhuisi
   suutani
     puhtaaksi.

Hiljaa olen ollut jo riittämiin
kiltisti tarpeeksi
nöyrä liikaakin.

Uskalluksesta se ei enää ole kiinni
minäkin,
saan huutaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva.

Tää on hyvä :)

Kenenkään ei pitäisi tyytyä olemaan mykkä, puhumatta, sanomatta, herättämättä. Jossain vaiheessa on raja vastassa, tärkeä aihe.

asennetta.
 

Käyttäjän kaikki runot