Vilunväristys

Runoilija Paniikkivarpunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.9.2019 13:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katkaisin lyijykynäni tarpeesta sanoihin sinusta,

poden tätä onnellisuuttani
kuin kroonista tautia
 

Alastomiksi riisutut koivut
kumartavat kylmissään,
sillä aurinko on laiska lämmittämään
sydämiä pohjoisessa.

Minä etsin sinua


             kuin

aurinkoista kohtaa varjossa.
Kipuillen kaipaan aitouttasi,
vaikka välillä itseltäsikin olet hukassa.

Kiitän
Luojaani
sinusta,

sillä aurinko on laiska lämmittämään
sydämiä pohjoisessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tunnelma tässä.

Herkkä ja kaunis runo..
Suosikkeihin>

Kipuilevaa ajatusta.

hento, herkkä ja kaunis :)<3

Joteski hento ja
hurjan kaunis runonen <3

Kaunista ja aitoa, pidin :)

Upea tunnelma tässä.

Herkkä ja kaunis runo..
Suosikkeihin>

Kipuilevaa ajatusta.

hento, herkkä ja kaunis :)<3

Joteski hento ja
hurjan kaunis runonen <3

Kaunista ja aitoa, pidin :)

Runo solisee kuin vuoristopuro.
 

Käyttäjän kaikki runot