Kesken kaiken

Runoilija Paniikkivarpunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.9.2019 13:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katkaisin lyijykynäni tarpeesta sanoihin sinusta,

poden tätä onnellisuuttani
kuin kroonista tautia
 

minun suruni soitti summeria
kohteliaasti ilmoitti
                           saapuneensa,
valitteli kohtaamistamme.

Minussa nyrjähti jokin.
Luovutti syvällä sisällä.
Keitin kahvia vieraalleni.

          Maitoa?

          Sokeria?

Rappukäytävän hiljennyttyä
jäljelle ei jäänyt enempää
hylätyksi, käyttämättömäksi jäänyt rakkaus
                                                                    vain
vatsaani kiertyneenä kireälle
huhuili hiljaa

minne menit?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea, avian ihana on runosi!

hieno

Kosketti järkyttävän henkilökohtaisesti...vois olla mun päiväkirjastani! Pidin.

Ihan kylmiä väreitä iholle toi.

Kiehtova koskettava kuvaus surusta.

Vau, sinä todella osaat
tämän homman! Tuo
muotoilu on upea ja
vahvistaa runosi
sanomaa.

Hieno tämäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot