Valhetta

Runoilija Paniikkivarpunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.9.2019 13:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katkaisin lyijykynäni tarpeesta sanoihin sinusta,

poden tätä onnellisuuttani
kuin kroonista tautia
 

Jos mies tietää
yhden iskun rikkovan posliinivaasin,
miten voi väittää,
ettei tiennyt kolmen rikkovan
pientä poikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot