Ei maailma, en minä

Runoilija Paniikkivarpunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2005
Viimeksi paikalla: 13.9.2019 13:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

katkaisin lyijykynäni tarpeesta sanoihin sinusta,

poden tätä onnellisuuttani
kuin kroonista tautia
 

Unissani ovat edelleen
raitiovaunut yömyöhään
alkutuntien aamuruuhkat
sumuttomat sunnuntait

Kaupungin miljoonan ihmisen
sydänsyke soi
soi soi soi
sisälläni.

Kuinka kaipaa näillä kulmilla
huvittavia huoria
keimailevaa kaupunkihullua,
raharikkaita räntäsateessa.

Kaksituhatta kilometriä kotiin.

Selite: 
Ehm, häpeällistä kyllä tämä on vain leikki alkusoinnuilla. Iitti - Augsburg 1606 kilometriä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aaww, sattumoisin rakastan alkusointuja.
Erittäin kiva.

Aaww, sattumoisin rakastan alkusointuja.
Erittäin kiva.

 

Käyttäjän kaikki runot