Sinä tunnet, minä en.

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun vierelläsi makaan ja tunnen sun kädet mun ympärilläni.
Koskettelet minua ja pidät hyvänä.
Yrität saada minut hymyilemään.
Huomaan kuinka yrität suudella minua.
Tajuan kuinka paljon voitkaan tuntea minua kohtaan.
Kaiken tämän jälkeen voin vain ymmärtää miten vähän minä tunnenkaan sinua kohtaan.
Olet minulle pelkkää peliä, hetken huvia.
Nopeaa hurmaa ja hyväksikäyttöä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot