Synkkä tunne

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne, että sä olet niin yksin.
Tunne, että sä et pysty jatkamaan.
Tunne, että sä haluat vaan kuolla.
Tunne, että sä et vaan enää hallitse elämääsi vaan kaikki kaatuu.
Pelottaa niin paljon.
Ahdistaa niin paljon.
Sä vaan murenet tän kaiken alle.
Huomaat, että kokoajan vaan vajoat syvemmälle vaikka jo luuli että pohja on tullut vastaan.
Elämä on vaan yhtä loputonta synkkää tunnetta.

Selite: 
Mikä siinä on, että kun sitä tietää miten ystävät oikeesti välittää ja on valmiina tukemaan, on silti vaan niin yksinäinen olo?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot