Minusta et välittänytkään

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään taas siihen todellisuuteen.
En kelvannutkaan.
Olin vaan se parin kerran ilo.
Jolle annetaan ymmärtää paljon,
mutta kuitenki annetaan niin vähän.
Puhutaan välittäviä puheita,
sanotaan että tykätään.
Nyt näkymätön nyrkki puristaa rinnasta,
sattuu niin paljon.
Minusta et välittänytkään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää päivää, synttärikaimani!

Tuttu tunne. Niin karuja totuuksia puettuna hienosti sanoiksi.

 

Käyttäjän kaikki runot