En tahdo rakastaa.

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se tuli ja pisti mun rintaan.
Rakastuin niin äkkiä ja lujaa.

Kuitenkin niin väärään ihmiseen.
Niin väärällä hetkellä.

Olen vain liian heikko jo valmiiksi.
Ihan liian täynnä suuria tunteita.
Ja sinä vain teet minusta entistä heikomman.
Entistä surullisemman vaikka kuitenkin niin onnellisen.

Voi kumpa vaan voisin sut unohtaa.
En tahdo rakastaa.En nyt.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot