Nimetön

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Makaan sängyllä kuunnellen hiljaisuutta.
Ikkunasta näkyy katoava päivä. Mutta.
Olen kadottanut itseni.
Kadottanut elämäni viimeiset tarkoitukset.
Kadottanut pienimmänkin ilon.
Olen tiedoton. Avuton.
En tiedä enää mitä olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

intiimi tarkka kuvaus

 

Käyttäjän kaikki runot