Nimetön

Runoilija Santtuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka selviän?
Pääseekö tästä enää eteenpäin?
Onko minulla tulevaisuutta?
Nämä kysymykset voin unohtaa.
Voin taas jatkaa.
Kaikki tuntuu taas paremmalta.
Tunnen itseni nyt vahvaksi.
Melkein jopa onnellinen.
Ainakin tämän hetken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnittelen syntymäpäivänäsi!
Meillä se on muuten yhteinen, mutta väliä on 50v.

Tykkäsin. Paljon onnea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot