Nimetön

Runoilija sparky

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.2.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Voisiko joku opettaa,
miten rakkaus ystävyydeksi muutetaan?
Miten kaikki intiimit muistot unohdetaan,
niin, etteivät ne nouse pintaan kummittelemaan?
En halua muistaa kosketustasi paljaalla ihollani,
jos keskustelen kanssasi päivästäni.
Mä en oikein tiedä, miten teet sen,
käännät lehteä, unohtaen eilisen..
Vaivun tuon tuostakin ajatuksiin,
muistoihin menneisiin.
Siksi tyydyn sydän pakahtuen pakenemaan,
sen sijaan, että opettelisin unohtamaan…

Selite: 
No joo.. Nyt ku vielä oppis keksiin otsikot runoille..
Kategoria: 
 

Kommentit

miulla on aina ollu sama ongelma, että otsikot hukassa, olen vaan oppinut olemaan välittämättä;)

Sie olet tosi taitava, tykkään hurjasti teksteistäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot