Kaipuu satuttaa

Runoilija Satsuki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monipuolinen
 

Tuska varjostaa sydänttäni,
suru sinne tehnyt kotinsa.
Kyyneleet kirvelevät silmiäni,
poltellen poskiani.
Ahdistus painaa mieltäni,
tekee hengityksestä vaikeaa.
Keho tahtoo luovuttaa,
mieli yhä taistelee.
Ajatus sinusta satuttaa,
vaikka sinua kaipaanki ♥

Selite: 
Tuli tällänen ku kaipaan erästä ihmistä jota en voi takaisin saada sillä silloin vain satuttaisin itseäni enemmän =(
Kategoria: 
 

Kommentit

rankkaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot