Nimetön

Runoilija Satsuki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monipuolinen
 

jos näkisit minut nyt,
pettyisit minuun.
katsoisit syyttävästi ja
kysyisit miksi?
en pystyisi katsomaan sinuun,
en sinulle vastaamaan.
laskisin katseeni maahan
jotta kyyneleitäni et näkisi.
sä kysyt yhä uudelleen ja
uudelleen miksi ja
mä en pystyisi vastaamaan,
kurkkuani kuristaa.
sä tartutu muhun ja
nostat kasvoni ylemmäs jotta
näkisit silmäni jotka
kyyneleet ovat kastelleet ja
kysyt miksi?
en vastaa vaan itken.
sä pyydät vastausta sellaiseen
johon en itsekkään osaa vastata.
kysyt jälleen miksi ja
huudan sinulle
"en tiedä,en vaa jaksa olla niin vahva enään"
sä halaat minua ja sanot
"sä tiedät että voit aina puhuu minulle,
älä satuta itteäsi enää"

Selite: 
on hienoo omistaa ihmisii jotka oikeesti välittää <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Toi on jtn hieno.. silloi ku itkee nii ihminen purkaa siinä samalla "paskat" surut ja jonkun ihmisen kaipauksen..

 

Käyttäjän kaikki runot