Ystävän muisto

Runoilija Satsuki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monipuolinen
 

Tuijotan lasituneena ulos pimeään.
Kyyneleet vierähtävät pitkin poskiani.
Katson tähtiä, ne loistaa niin kirkkaasti.
Joku noista tähdistä olet sinä.
Sinä,jonka menetimme.
Sinä, jota emme koskaan unohda.
Sinä, jolla on aina paikka sydämessämme.
Kaipaamme sinua ikuisesti rakas ystävämme ♥

Selite: 
Liian monta hyvää ystävää olen menettänyt...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot