Kaipuu

Runoilija Satsuki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monipuolinen
 

Kävelen kohti rantaa,
kyyneleet silmissäni.
Istun kostealle kivelle
tuijottamaan merta.
Kaipuuni huutaa päänisisällä ja
toivon että aallot hiljentäisi huudon.
Tuijotan meren pintaa ja toivon
että aallot voisivat kuljettaa
kaipuuni kauas pois jotta
minun ei tarvitsisi tuntea
tätä kipua kun
et ole luonani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täyden 10 arvoisesti kirjoitettu runo, laitan suosikkeihin. Upea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot