Luulo

Runoilija Satsuki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Monipuolinen
 

Luulin että sinä vastaisit tunteisiini.
Luulin että sinä haluaisit minua
niin kuin minä haluan sinua.
Luulin että meillä olisi ollut t
oivoa tulevaisuuteen.
Luulin taas turhia,
toivoin taas turhia.
Miksi minulle käy aina näin?

Selite: 
Niimpä,miksi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot