Illan huumaa

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Nyt istumaan jäin
Sinut mielessäni näin
oltiin rannalla
kuumalla sannalla

Katseemme kohtasi
tulin lähellesi
suudelmin Sinut peitin
helliä sanoja heitin

Vaatteet pois vaan
ja nakuna uimaan
kokonaan sut saan
huumaan mukaan

Auringon laskiessa
toistemme sylissä
tunteiden kuohussa
tummenevassa yössä
menemme telttaan
raukeina nukkumaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot