Aamun erotiikkaa

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Viime yönä unta näin
rakkaani vieressä olla sain
nukuttiin ihan lähekkäin
ihomme kiinni toisissain

Kysyin joko herättäis
hieroin poskeani hiuksiis
käteni vaelteli hellästi
niin lämpimällä uumallasi

Etsien korkeat kukkulat
niistä törröttävät näppylät
kuuman ja kostean
haarojesi välikön

Oi tätä ihanuutta
aamun riehakkuutta
minkä kokea saimme
kun kahden olimme

Nyt loppui uni tää
mutta se mieleen jää
jatkan rakkaani etsintää
toivon yhteistä elämää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hymyilyttävän Aistillinen.
Tykkään.
:)

Hymyilyttävän Aistillinen.
Tykkään.
:)

 

Käyttäjän kaikki runot