Rakkaushaave

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Oota innolla tapaamista
lähekkäin olemista
hiustesi sivelemistä
huulillesi suutelemista

Kaulaasi suukottelusta
rintojesi hieromista
vartalosi kuumottamista
illan ja yön nautinnosta

Vieressäsi nukkumista
aamulla heräämistä
ihanasta olotilasta
nautinnon yöstä

Jää kanssani pitempään
että joka päivä sua nään
ollas sun vierelläsi
rakastaa ainiaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot