Rakkaani odotus

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Tässä istun iltaa
ei näy kultaa
ehti jo tulla ikävä
vaikka poissa pari yötä

Mutta tiedän Sinun
tulevan pian luo minun
saan suukottaa
halia antaa

Silittelen hiuksiasi
hivelen kaulaasi
hieron jalkojasi

Olet mun söpöliinini
ihana mussukkani
oma Rakkaani

Oi tätä onnen aikaa
rakkauden taikaa
kun yhdessä saa
elämää jakaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavsti saat olla kultasi kainalossa tänään kun täytät pyöreitä. Onnea!

Mukava mussukkamainen runo. Hyvää syntymäpäivää sinulle.

Toivottavsti saat olla kultasi kainalossa tänään kun täytät pyöreitä. Onnea!

Mukava mussukkamainen runo. Hyvää syntymäpäivää sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot