Aamun ihanuus

Runoilija runoseppo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2009
Viimeksi paikalla: 6.10.2022 20:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etsin kunnes löydän sun.......
 

Kello ei vielä neljääkään
kirkkaana jo päivän nään
aurinko siellä pilkistelee
ei unta enää saane

Olit minun unessain
kävellessämme käsikkäin
kesäistä polkua rantaan
istuen pehmeään santaan

Juttelimme, katselimme
hieroimme, nautimme
hellästi rakastelimme

Tahdon olla Sinun ainiaan
kanssasi päällä tämän maan
eletään tätä hetkeä
onnen ajan retkeä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot