Kuoleman kulku

Runoilija LovedByFew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on ruma sana
 

Aamuisin kuolema tuntuu kivalta,
miltä tuntuisikaan,
nukkua rauhassa mullan alla.

Päivällä kuolema tuntuu pelottavalta,
entä jos joku rakkaistani,
ei tänään selvinnyt elämän tarkoitukselta?

Illalla kuolema tuntuu ahdistavalta,
jos nyt laitan silmäni kiinni,
ja en herää enää ikuisesta unesta?

Selite: 
Pohdin kuolemaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää myös. Ihana. Osaat tosi hyvin kirjottaa =)

ihana, pistää itekkin miettimään paljon. hyviä lauseita. tykkään tooosi paljon!

Tää myös. Ihana. Osaat tosi hyvin kirjottaa =)

ihana, pistää itekkin miettimään paljon. hyviä lauseita. tykkään tooosi paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot